Bluetooth højtaler

Med en bærbar trådløs Bluetooth højtaler kan du have god lyd med overalt. Via Bluetooth forbinder du blot din smartphone, computer eller anden Bluetooth enhed med den smarte Bluetooth højtaler.

I dette blogindlæg tager vi dig igennem et hav af forskellige Bluetooth højttalere. Både de vand- og støvtætte, party højtalere og dem med et lækkert design.

Overordnet info om Bluetooth højttalere

  • Fælles for alle Bluetooth højttalere er, at de er trådløse. Dermed slipper du for unødvendige kabler og kan have din højttaler med overalt.
  • Alle Bluetooth højttalere har et genopladeligt batteri, som er nemt og hurtigt at lade op.
  • Lydvolumen i de forskellige højttalere afhænger af mærke, størrelse og kvalitet.
  • Bluetooth kommer i forskellige versioner, og hver version har en forskellig rækkevidde. Nogle højtalere kan have en rækkevidde på helt op til 300 meter.
  • Du kan forbinde på tværs af mærker. Du behøver ikke at forbinde Apple med Apple eller Samsung med Samsung.
  • Du skal kun forbinde én gang. Derefter parres din enhed og Bluetooth højtaleren automatisk med hinanden. Dette gør, at du hurtigt og let kan komme i gang med at spille musik.
  • Mange Bluetooth højttalere kan huske og genkende flere enheder på samme tid. Det vil sige at der er mange forskellige Bluetooth enheder der kan “parres” med højtaleren gennem tiden.

Vand- og støvtæt Bluetooth højtaler

Den vandtætte og støvtætte Bluetooth højtaler er perfekt til strand, sejlads, telttur og alle andre steder, hvor højttaleren kan blive udsat for vand og støv.

Disse Bluetooth højttalere fås i forskellige udgaver, hvor nogle er mere vand- og støvtætte end andre. En vand- og støvtæt højtaler kommer med en IP-kode. Denne kode indikerer, hvor meget vand og støv, højtaleren kan tåle. På den måde kan du altid kigge på IP-koderne og se om højtaleren lever op til dine behov. IP-koderne kommer med to tal, som indikerer højttalerens beskyttelse- og tæthedsgrad. IP6 er den højeste rating for støvtæthed, og IP8 er den højeste rating for vandtæthed.


Selvom disse højttalere har brug for et mere robust ydre, kan de stadig spille rigtig god musik. Du kan få en vand- og støvtæt Bluetooth højttaler, der har en spilletid på helt op til 13 timer!

Bluetooth party højttaler

Disse højttalere er perfekte til dig, der elsker at have den vildeste bas og det højeste musik med på festival, til fødselsdagen eller et andet arrangement.

Disse party højtalere har en utrolig bas, og kan spille, så hele kvarteret kan høre det. Udover det har de mange fede funktioner såsom LED lys, touchskærm, lysshow med rytme funktion og TWS funktion. Det vil sige, at din party højtaler kan forbindes med en anden, så lyden bliver endnu vildere og endnu højere.

Du kan få party højttalere med en batteritid på helt op til 15 timer.

Bluetooth højttaler for design entusiasten

Disse højttalere har et mega lækkert design og kan spille en fantastisk lyd.

Du kan få True360° lyd, som garanterer akustisk stabilitet og god lydudsendelse, uanset hvor du er henne i rummet. Vi sælger flere eksklusive mærker indenfor denne kategori af Bluetooth højttalere.

Disse lidt mere eksklusive Bluetooth højttalere kan fås med Alexa stemmeassistent. Dette gør det utroligt nemt at styre sangnummer og lydstyrken bare ved hjælp af din egen stemme.

Disse lækre bærbare Bluetooth højttalere har op til 18 timers batteritid.

Hvis du ikke har fået svar på dine spørgsmål via dette blogindlæg, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. De sidder altid klar til at hjælpe dig.