Fordelene ved et Huawei Watch

Fordelene ved et Huawei Watch

Er du typen, som sætter pris på at kunne tracke din søvn, din træning, din daglige aktivitet og din puls? Så kan det godt betale sig at læse med her, hvor vi ser nærmere på de praktiske Huawei Watches. Der er nemlig rigtig mange fordele ved at vælge et Huawei Watch, som hele tiden tracker og holder øje for dig – også når du sover.

Huawei Smartwatches - mange forskellige modeller

Huawei Watches er ikke bare én ting. Der er faktisk mange forskellige typer og modeller, som hver især har forskellige funktioner. Som i mange andre tilfælde hænger prisen og antallet lækre funktioner sammen, men når det er sagt, findes der i selv de billigste modeller rigtig mange brugbare funktioner, som tager tracking til helt nye højder.

De mest populære funktioner

Da der er så mange brugbare trackingfunktioner i de forskellige Huawei Smartwatches, har vi har valg at se nærmere på de mest populære af dem samt dem, som går igen i flest modeller. Du vil både se trackingfunktioner direkte rettet mod træning, men også trackingmuligheder, som er orienteret mod kroppens generelle tilstand.

Pulsmåling

Alt afhængigt af hvilket Huawei Watch du investerer i, vil forskellige teknologier og algoritmer overvåge og tracke din puls. Fælles for alle Huawei urene er, at det er en opdateret pulsmålingsteknologi - eksempelvis TruSeen 3.5 eller 4.0 - som overvåger din hjertefrekvens døgnet rundt. Falder eller stiger din puls ud over det sikre niveau, vil du blive gjort opmærksom på det med en notifikation. Beholder du dit ur på om natten for også at tracke pulsen der, forsvinder lyset i uret, så du ikke bliver forstyrret under søvnen.

Søvnkvalitet

Er du interesseret i at få det optimale ud af trackingen med dit Huawei Watch, kan du med fordel beholde det på om natten. Her vil du få præcise data om, hvor meget du sover, hvilke søvnstadier du har været i samt kvaliteten på din søvn. Som hovedregel skal 10-25 % af voksnes daglige søvn bestå af dyb søvn, og det vurderes som en meget vigtig del af søvnen. Der er dog også forsket i, at din tid i REM-søvnen er meget vigtig. Det er her, du drømmer, og der er således ikke helt ”slukket” for hjernens aktivitet. Det er ved hjælp af TruSleep 2.0-teknologien, at blandt andet dine fire søvnstadier - dyb søvn, let søvn, REM og lure - trackes. Skulle trackingen vise tegn på søvnproblemer, vil uret desuden give dig råd og vejledning i forhold til, hvordan du kan afhjælpe dem.

Iltmætning i blodet

En af de funktioner, som indimellem overses, men som alligevel kan være rigtig praktisk, er målingen af iltmætning i dit blod - også kaldet SpO2. Iltmætningen måles i %, og normalområdet for et raskt menneske ligger mellem 95-100 %. Det som sker, hvis blodets iltmætning falder for meget, er, at du bliver træt og måske endda får problemer med hukommelsen. Falder den markant, kan du få brug for professionel hjælp. Derfor er det af stor gavn, at dit Huawei Watch giver dig en påmindelse, hvis SpO2-niveauet falder, så du kan handle på det hurtigt.

Stressmåling

Langt de fleste af os kender en eller flere - måske er det endda os selv - som har været nede med stress, og mange erfarer, at det er enormt svært at rejse sig igen. Det smarte ved Huawei Watch er, at de rent faktisk kan monitorere dit stressniveau ved hjælp af TruRelax-teknologien og sende dig en notifikation, hvis du nærmer dit et kritisk niveau. Du vil endda modtage idéer til vejrtrækningsøvelser, som kan få dig på ret kurs igen!

Track mange forskellige træningsmetoder

Træning og almindelig daglig aktivitet er nogle af de områder, som de fleste af os er interesserede i at få målt, og her er Huawei Watches i høj grad gearet til at bidrage med præcise målinger og data. Du kan indstille uret til et utal af forskellige træningsmetoder, så du er sikker på at få den mest præcise måling. Det kan for eksempel være løb, cykling, gang, roning, elliptisk træning og meget mere. Målingerne krydres i øvrigt med letforståelige grafer og statistikker, så du kan følge dine fremskridt.

Klar forbindelse mellem ur og smartphone

Den sidste funktion, som hører til blandt favoritterne, er den klare forbindelse mellem dit Huawei Watch og din smartphone. Helt uden at tage din telefon frem kan du se notifikationer, beskeder, indkomne opkald og vejrudsigten direkte på dit ur!

Lækkert design og overlegent batteri

For den kvalitetsbevidste forbruger er lækre funktioner ikke længere nok. Designet skal også være lækkert, og der skal være tænkt over brugervenligheden - alle disse krav lever Huawei Watches op til. De forskellige modeller varierer meget i design og udtryk, men i alle modeller er der lækre detaljer som eksempelvis smukke remme, store touchskærme med 3D-buet glas og meget smuk farveopløsning. Et område, hvor Huawei Watch i særdeleshed udmærker sig, er batterilevetiden. Der er nemlig en intelligent, strømsparende teknologi, som gør det muligt at bruge dit ur mellem 6-14 dage helt uden en opladning! Når du så skal lade op, foregår det let og gnidningsfrit via det indbyggede USB-stik.

Find Huawei Watch i blandt vores udvalg af smartwatches.

Se vores varierede udvalg af de overlegne Huawei Watch her hos Av-Cables.dk, og find det, som matcher dine tracking-behov bedst.