Gaming Konsoller

Hvilken gaming konsol skal du vælge?

En topklasse gaming konsol er helt uundværlig, når du skal spille. Den skal have den bedste grafik, lyd, et pænt design, og så skal den kunne connecte med andre konsoller.

Ud fra disse punkter, hvilken gaming konsol skal du så egentlig vælge?

Vi har sammenlignet tre af markedets bedste gaming konsoller, så du er bedre klædt på til dit valg af gaming konsol.

Sony PS5

Sonys PlayStation 5 kommer i to forskellige udgaver. PlayStation 5 Disk Version, som har et optisk diskdrev, og PlayStation 5 Digital Edition, som ikke har et optisk diskdrev.

Fordi den digitale udgave ikke har et optisk diskdrev, skal du have en Playstation Network konto, hvor du køber og downloader dine spil.

PlayStation 5 er designet med buede hvide kanter, som giver den et anderledes og unikt udseende.

PlayStation 5 hardware er lynende hurtig. Denne playstation tilbyder flydende gameplay ved 120 fps (frames per sekund). Dette giver en fantastisk fotorealistisk next-generation grafik, der gør spiloplevelsen helt utrolig og virkelighedsnær.

PlayStation 5 har det, man kalder en Tempest 3D Audio Tech lydprocessor motor. Det vil sige, at du får en 3-dimensionel surround sound, hvilket gør oplevelsen endnu vildere.

PlayStation 5 tilbyder PlayGo funktionen. Det vil sige, at dine spil sagtens kan downloade eller opdatere i baggrunden, mens du spiller. Derudover kan du dele dine vildeste spil tidspunkter med dine venner ved blot at trykke på Create-knappen på din controller.

Microsoft Xbox Series X 1TB

Microsoft Xbox Series X 1TB er den luksuriøse Xbox version, som er virkelig kraftfuld og med en vild hastighed. På grund af denne hurtige hastighed har denne Xbox en imponerende loadtid.

Denne Xbox har fuldt ud fokus på gaming.

Designet på denne Xbox er formet rektangulært med et meget klassisk og stilrent udseende. Den er ydermere super praktisk, da den både kan stå og ligge ned.

Ved denne Xbox får du en helt fantastisk grafik på op til 120 fps (frames per sekund). Ydermere får du 4K gaming, 8K HDR (High Dynamic Range), som giver nogle utrolige detaljer, finesser og vilde farver. Du får indbygget Ultra HD Blu-ray afspilning. Selvom Xbox har alle disse fede features, er den stort set musestille.

Denne Xbox giver dig en fantastisk lydoplevelse med dens Dolby TrueHD lyd, der skaber en

fantastisk lyd, som virkelig får dig til at føle dig som en del af denne spilverden.

Med 1TB harddisken kan du gemme en masse spil på din Xbox. Derudover kan du sagtens bruge dine gamle Xbox spil, da denne Xbox er bagudkompatibel med Xbox One og Xbox 360. Du kan også stadig spille multiplayer, selvom dine venner har en ældre konsol.

To spil som virkeligt får den vilde kvalitet frem, er Red Dead Redemption II og Final Fantasy, da begge disse spil er bygget op i store miljøer.

I denne version af Xbox kan du hoppe fra spil til spil, eller sætte dit spille på pause uden at miste noget ved blot at trykke på en knap. Microsoft kalder det Quick Resume.

Nintendo Switch OLED

Nintendo Switch OLED er en mere luksuriøs udgave af Nintendos bærbare spillekonsoller. Denne Nintendos smarte, enkle og praktiske design gør, at du nemt kan have den med dig overalt. Den er nemlig bærbar, med en skærm, der måler syv tommer.

Den er indbygget med et lille udfoldelig stativ, som dækker hele bagsiden.

Nintendo Switch er udstyret med Joy-Con controllere, som giver dig en virkelighedsnær oplevelse ved hjælp af den indbygget vibration. Hvis du vil spille med konsollen bærbart, låser du blot Joy-Con controllerne fast på konsollen, så er den klar til brug.

Til Nintendoen medfølger en docking station, hvor du både kan lade din Nintendo Switch og forbinde den til dit TV, ved blot at placere konsollen i docking stationen.

Den har en OLED skærm, hvor farver og kontraster er helt i top. Dette giver et mere detaljerede og virkeligt spil. OLED skærmen bruger mindre strøm, hvilket vil sige, at Nintendoen har en batteritid på helt op til 9 timer, hvorefter du enten kan oplade den via et kabel eller via Switch docking stationen.

Det helt nye ved denne version af Nintendo Switch kan du trådløst tilkoble dine hovedtelefoner.

Konsollen har en indbygget flash-hukommelse på 64 GB, som er dobbelt så meget som de forrige udgaver, Nintendo har lavet.

Der er rig mulighed for at spille med vennerne. Du kan nemlig forbinde helt op til 8 konsoller med hinanden. Der er dog også mulighed for at spille to personer via én konsol. I deler nemlig bare de to Joy-Con controllere mellem jer.