Mobilcovers

Beskyt din mobiltelefon med et cover

Du har lige købt en ny mobiltelefon og vil gerne beskytte den med et cover, men hvad skal du vælge?

Med et cover kan du både få en god beskyttelse og give din mobiltelefon et personligt præg. De fleste telefoner fås i de samme kedelige farver, og med det rette cover kan du give din telefon helt nyt liv.

Vi har lavet en lille guide, så du kan se, hvilke overvejelser du skal gøre dig, inden du køber et cover, og vil give et indblik i, hvad de forskellige materialer og typer betyder for dig.

Forskellige Etuier og Covers

Du kan vælge imellem en bred vifte af forskellige typer covers. Du kan både få silikone, læder og plastik covers som kan beskytte kanterne og bagsiden af din mobiltelefon.

Herunder vil vi gennemgå de forskellige typer covers og fortælle fordelene ved hver enkelt cover type:

Bagcover

Et bagcover til din mobiltelefon er det mest almindeligt anvendte cover og giver både beskyttelse bagpå samt foran, hvor der ofte er en forhøjet kant, der beskytter din skærm eller kameralinse, hvis uheldet skulle være ude, og hjælper med at minimere skaden på din mobiltelefon ved tab eller stød. Et cover kan blive produceret i mange forskellige slags materialer, og det vil vi komme nærmere ind på længere nede i artiklen.

Flip cover / Wallet cover

Et flip cover/ wallet cover beskytter både foran og bagpå, så du undgår små lommeridser. Kan rumme kreditkort og løse kontanter, så du kan have de vigtigste kort på hånden når du er på farten.

Denne type cover er en praktisk måde at opbevare din mobiltelefon, når du bærer den i lommen eller i tasken, da den beskytter hele vejen rundt. En smart og praktisk kombination af et beskyttende etui og pung til din mobiltelefon.

Hybrid cover

Har du behov for ekstra god beskyttelse, skal du gå efter de lidt mere hårdføre covers som et hybrid cover; også kaldt et ”håndværker cover”. Denne type cover beskytter din mobiltelefon under de mest barske forhold, og ofte er de ”Military Drop Tested”, som er en standard test for faldprøver. Dette er med til at sikre et gennemtestet produkt, som lever op til de høje krav, der kan forventes af et hybrid cover. Et hybrid cover giver førsteklasses beskyttelse, har en slank profil og giver en optimal stødabsorbering.

Transparent cover

Vil du gerne have et cover, som både beskytter din enhed på en diskret måde og samtidig gerne vil vise det flotte design frem på din mobiltelefon? Så er et transparent cover lige sagen for dig.

De fleste transparente covers er lavet af TPU plastik, som er gennemsigtigt. Det er en slags gummi, som er mere fast end silikone. Der er mange, som foretrækker et transparent cover til deres enhed, da det tynde design giver en god beskyttelse mod ridser og skader på en diskret måde.

De forskellige typer materiale

Der findes mange forskellige materialer som silikone, læder og plastik, og alle har forskellige fordele. Herunder vil vi gøre dig klogere på, hvilke materialer der bliver brugt, og hvad de betyder for dig, når du skal vælge et cover.

Silikone cover

Silikone, som du nok kender det, er et utrolig fleksibelt materiale, som er lavet af gummimateriale og er både bløde og lette at sætte på din mobiltelefon.

De giver en meget skridsikker overflade og har en perfekt pasform på din enhed. De giver en ridsefast og stødsikker overflade, som minimerer slag og stød, hvis du skulle være uheldig. Selvom et silikone cover er billigt, har materialet en overflade med et solidt greb, og ligger derfor meget stabilt og giver et godt greb om din mobiltelefon.

TPU cover

TPU betyder “Thermoplastic polyuretane” og er en plastikblanding, der har mange forskellige kvaliteter.

Teknisk set er de termoplastiske elastomerer bestående af lineære segmenterede blokcopolymerer sammensat af hårde og bløde segmenter.

Denne plastikblanding er især god til produktion af covers, og har den gode egenskab at være meget fleksibel uden at være for blød som f.eks. et silikone cover.

TPU er hurtigt blevet et meget populært valg, når der skal fremstilles covers, og derfor findes der TPU-covers til stort set enhver mobiltelefon på markedet.

TPU-materialet er ofte lavet af gennemsigtigt plastik med en glat overflade og er modstandsdygtigt overfor bl.a. olie, fedt og slag.

Med et TPU-cover får du en solid beskyttelse, og det betragtes som en af favoritterne, når man skal ud og købe et cover. Det gennemsigtige design gør, at du stadig kan se din mobiltelefons flotte design.

PU læder / Kunstlæder

Du vil sikkert ofte støde på ordet ”PU læder”, når du leder efter et cover.

PU-læder, også kaldt kunstlæder, er et kunstigt fremstillet materiale, ofte af tekstil, der indeholder plast, cellulose eller gummi, som efterligning af ægte læder af dyrehud eller skind. Kunstlæder efterligner så vidt muligt læder og skind i form af udseende, prægning og smidighed.

Disse typer covers bliver produceret i massevis. Det er et solidt cover, som kan bruges igen og igen. PU læder er meget modstandsdygtig overfor ridser, billigt at producere og er derfor et oplagt valg til covers.

Bæredygtige cover (ECO cover)

Denne type covers er forholdsvis ny på markedet og sætter fokus på at minimere et overforbrug af ren plastik til anvendelse i produktionen. Eco covers er typisk lavet af biologisk nedbrydeligt materiale og er plantebaserede og uden plastik.

Miljøvenlige covers anvender altid materialer, der kun påvirker miljøet på et minimalt niveau. Disse materialer kommer fra naturen og kan være bambus, hvedestrå, kork og træ, der er høstet på bæredygtig vis. Alternativt kan disse covers også være lavet af bionedbrydelig eller genanvendt plast. De seneste trends går ud på at lave covers ud af upcycling genstande som fx. skateboards!

Læder cover (Full Grain)

Ægte læder (Full Grain) anses for at være den fineste kvalitet, du kan få og er ofte håndlavet. Overfladen har ofte en unik individuel struktur i læderet. Et ægte læder cover foretrækkes, hvis man ønsker et levende materiale, som har en høj kvalitet. Der findes forskellige lædertyper, men ens for dem alle er, at de er behandlet med en pigmentering for at øge holdbarheden.

Holdbarheden skabes med en polymer behandling af overfladen, som indeholder pigmenter. Det bruges blandt andet også til møbler og bilbetræk, som kræver en god holdbarhed.

Pigmenteringen fjerner dog også noget af det naturlige udseende ved læderet, men er nødvendigt for, at coveret skal kunne holde til hverdagsbrug.

Et cover øger værdien af din mobiltelefon

Når det kommer til covers, er der altså rigtigt mange valgmuligheder. Du har mulighed for at bestemme, hvilket personligt præg du gerne vil udstråle, og det giver dig mulighed for at fremhæve din egen personlige stil. Det er velkendt, at alle mellem 15 og 30 år gerne vil have et flot cover med forskellige farver og mønstre.

Det ældre segment foretrækker et mere simpelt udseende og gerne et cover, der er lidt mere diskret. Så uanset om du er til det helt enkle design eller de mønstrede covers, så er der et cover til alle, uanset hvilken stil eller hvilket udtryk man ønsker at fremhæve.

Hos Av-cables.dk har vi et stort udvalg af covers i høj kvalitet til mange kendte mærker som: iPhone, Samsung, Huawei og OnePlus.

Beskyt din mobiltelefon og få et cover til en skarp pris, så du kan give din mobiltelefon den beskyttelse, den fortjener, og på den måde være med til at forhindre ridser og slag.

Vi håber, du nu er blevet klogere på, hvilket cover du skal vælge. Har du yderligere spørgsmål til vores sortiment eller service hos Av-Cables.dk, står vores kundeservice naturligvis klar til at guide dig på telefon, mail og Livechat, lige her.