Nintendo tilbehør

Nintendo tilbehør

Den vilde historie bag Nintendo konsollerne

Eventyret startede for Nintendo helt tilbage i 1889, da stifteren, Fusajiro Yamauchi, begyndte at producere spillekort. Dog er de i dag mere kendte for deres spilkonsoller, som de første gang præsenterede verden for, da de lancerede deres Color TV-Game i 1977. Siden har de taget gaming-markedet med storm med blandt andet Game Boy, Nintendo Wii og Nintendo Switch. For at de kunne sikre deres brugere den bedste spiloplevelse, er der ligeledes blevet lanceret et hav af smart Nintendo tilbehør igennem årene.

Hvad angår spiloplevelser, har Nintendo produceret nogle af de mest folkekære spil, der er løbet hen over skærmen hjemme hos gamerne. Det er især spiltitler som Donkey Kong og Super Mario Bros., som fans af Nintendo konsollerne vil kunne genkende. De har gjort et uudsletteligt indtryk på mange, og derudover har Nintendo modtaget adskillige prestigefyldte priser for både konsollerne og tilbehøret – som eksempelvis Emmy-priser for teknologi og ingeniørkunst.

Her på siden kan du blive klogere på, hvordan de forskellige Nintendo konsoller fungerer, og hvordan det rigtige Nintendo tilbehør kan gøre en stor forskel for spiloplevelsen. Derudover fortæller vi også, hvordan du sammensætter det perfekte gaming setup.

Nintendo tilbehøret er lavet til at matche konsollerne

Der findes efterhånden mange forskellige Nintendo konsoller, og dette skyldes ikke kun, den teknologiske udvikling, der har fundet sted siden 1977, men også det stigende antal krav, der stilles til både spil og spilmaskiner. De er naturligvis alle designet med henblik på at sikre brugeren en god spiloplevelse, men de har fordele hver især. De håndholdte spilmaskiner gør det nemmere at tage spillene med sig, modeller som Nintendo Wii lægger op til mere fysisk deltagelse, og med den nyeste Nintendo konsoller får man både en holdholdt spillemaskine og en traditionel konsol i ét og samme produkt. Derfor er maskinerne også opbygget meget forskelligt.

Som eksempelvis kan vi tage et kig på den nyeste Nintendo konsol – Nintendo Switch OLED. Heri sidder der først og fremmest en CPU/GPU (processor/grafikkort), som genererer grafikken til skærmen. Derudover er der et hukommelseskort, hvorpå data og fremskridt gemmes. Konsollen giver desuden også mulighed for at spille på trådløst Wi-Fi, og den har både en USB-indgang til opladeren og en jackstick-indgang til lydenheder. Konsollen har dermed flere ligheder med en computer, og meget af det Nintendo tilbehør, der er produceret, ligner derfor også det, vi kender herfra.

Til Nintendo Switch OLED konsollen fås der eksempelvis både HDMI-kabler og USB-C-kabler, der bruges til at oplade konsollen og forbinde den til tv?et. Du kan også få de særlige Nintendo Switch OLED opladere, der fra Nintendos side er designet til at sikre optimal opladning af konsollen. Derudover fås der også Nintendo Switch OLED Micro SD kort, du kan bruge til at udvide konsollens hukommelse, så du kan gemme dine fremskridt og har plads til flere spil. Det er tilmed også muligt at få Nintendo Switch OLED LAN adaptere, der bruges til at forbinde konsollen direkte til en router. Helt grundlæggende bruges Nintendo tilbehør som disse kabler, kort og adaptere altså til at få konsollen til at fungere.

Når det grundlæggende er på plads, kan man rette sin opmærksomhed mod det øvrige udvalg af Nintendo tilbehør, der imødekommer mere specifikke behov. Her finder man både Nintendo Switch OLED headset, der kan bruges til at kommunikere med holdkammeraterne, Nintendo Switch OLED wheels, der løfter racerspillet til det næste niveau, og Nintendo Switch OLED controller grips, som giver god kontrol over controlleren.

Lev dig ind i spillet med det rigtige Nintendo tilbehør

Mulighederne for at finde smart Nintendo tilbehør er dermed mange, og det er blot op til dig at finde det, der matcher din spillestil. For at kunne gøre dette, er det en god idé at få en fornemmelse for, hvad Nintendo tilbehøret kan gøre for indlevelsen i spillet. Lad os denne gang tage et kig på Nintendo Switch tilbehøret.

Du kan for eksempel få et Nintendo Switch racerrat med fuldt programmerbare knapper og analoge fodpedaler, som hjælper med at skabe en realistisk køreoplevelse. Alternativt kan du overveje tilbehør til Nintendo konsollen som de praktiske joy-con grips, der giver dig fuld kontrol over dine joy-cons, når de anvendes vertikalt. Du kan også overveje et af de mange Nintendo Switch Joy-Con tastaturer, der eksempelvis gør det nemmere at kommunikere på voice chat, mens du spiller. Det samme kan et godt headset med knivskarp lyd og retningsbestemt mikrofon tilbyde. Det forskellige Nintendo tilbehør er dermed med til at give meget forskellige spiloplevelser, og du bør derfor vælge det tilbehør, der kan hjælpe dig med at opnå den oplevelse, du ønsker.

Få Nintendo tilbehør, der matcher dit foretrukne spil

Det er også værd at have både dine yndlingsspil og dine yndlingsspilgenrer med i overvejelserne, når du skal vælge Nintendo tilbehør. Hvis du hælder mest til at spille racerspil som Mario Kart eller Need for Speed, er et racerrat næsten en nødvendighed. Er du derimod mere til first-person-skydespil som Doom eller BioSchock, vil vi i stedet foreslå Nintendo tilbehør som tastaturer og headset. Med denne kombination kan du nemlig reagere hurtigt i spillet, samtidig med at du kan kommunikere med dine holdkammerater på slagmarken.

Alt Nintendo tilbehøret er specielt udformet til at give dig den ultimative spiloplevelse. Hver lille knap, hver enkelt specifikation og hver detalje i Nintendo tilbehørets design har til formål at gøre det nemmere, sjovere og mere interessant for dig at spille dine yndlingsspil.

Smart tilbehør der passer til din Nintendo spillekonsol

Er du ikke typen, der begrænser dig til specifikke spilgenrer, kan du også vælge at optimere din spiloplevelse helt generelt. I det tilfælde er Nintendo tilbehørssæt bestemt værd at overveje. I sådan en pakke får du nemlig adskillige slags Nintendo tilbehør som høretelefoner, skærmbeskyttere og thumbsticks, som kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af konsollen. Dermed kan du også veksle mellem det forskellige tilbehør, alt afhængigt af hvad der passer bedst til det pågældende spil.

Her i artiklen har vi indtil videre kigget en del på tilbehøret til konsoller som Switch og Switch OLED, men spiller du stadig på den noget ældre Nintendo Wii konsol, har vi også gaming udstyr, som er særligt egnet til denne. I vores udvalg af Nintendo Wii tilbehør finder du både wrist straps, som giver noget ekstra sikkerhed under spillet, og de smarte controller docks, som du kan bruge til at oplade din controller. Dette tilbehør er målrettet konsollens særlige controllere, som var det, der gjorde Nintendo Wii konsollen til noget helt særligt. Derfor kan tilbehøret også være med til at vise konsollen frem fra sin bedste side.

Vi hjælper dig med at finde tilbehør til Nintendo

Mulighederne for at sammensætte det perfekte gaming setup med Nintendo tilbehør er dermed mange her hos Av-Cables.dk. Start med at spørge dig selv, hvilken slags gaming der tiltaler dig mest. Hvad vil du gerne have ud af din spiloplevelse? Søger du den vildeste indlevelse i racerspil? Eller vil du gerne være mest mulig konkurrencedygtig i skydespil? Eller er du måske bare interesseret i at have noget fedt tilbehør til Nintendo, som passer til alle mulige forskellige spil?

Det er en god start at tage udgangspunkt i dine spillevaner, når du skal vælge det rigtige Nintendo tilbehør, men her hos Av-Cables.dk finder du også Nintendo tilbehør, som primært bruges, når du ikke spiller på din konsol. Ønsker du at kunne spille på din Nintendo konsol i lang tid endnu, er det nemlig vigtigt at tage sig godt af den. Derfor finder du i vores udvalg også både takser, cases og skærmbeskyttere, der giver gode muligheder for både at forstærke og opbevare de håndholdte konsoller. Alt dette Nintendo tilbehør er lavet til at være holdbart og beskytte din konsol mod skader – men samtidig finder du Nintendo tilbehør i disse kategorier, som er stilrent og ser fedt ud. Du kan dermed style flere af Nintendo konsollerne, så de matcher din personlige stil.

Uanset hvilken type Nintendo tilbehør du står og har brug for, kan vi hjælpe dig her hos Av-Cables.dk, og kontakter du os, gør vi vores bedste for at rådgive dig.