Smartphone cykelbeslag

Et smartphone cykelbeslag er en holder til din telefon, som du sætter på dit cykelstyr. Med et smartphone cykelbeslag kan du hele tiden se og bruge din telefon under din cykeltur. Der findes en masse forskellige smartphone cykelbeslag, som vi vil guide dig igennem i dette blogindlæg.


  • Auto-lock smartphone cykelbeslag


Et auto-lock cykelbeslag har et smart åbningssystem til hurtig fastgørelse og fjernelse, hvor to, tre, eller fire justerbare klemmer holder om din smartphone. Disse klemmer har oftest en form for polstring for ikke at skade din smartphone. De fås i forskellige udgaver, hvor monteringssystemet blandt andet er forskelligt. Du kan enten montere dit cykelbeslag på cykelstyret eller frempinde ved hjælp af en justerbar klemme. Nogle cykelbeslag kan rotere 360 grader, så du kan vælge den vinkel, der passer dig bedst.


  • Smartphone cykelbeslag i silikone


Et smartphone cykelbeslag i silikone sørger både for at beskytte og holde din telefon på plads under hele cykelturen. Din smartphone sættes på plads ved hjælp af auto-lock systemet. Disse cykelbeslag har nogle forskellige funktioner såsom monteringssystemet, nogle monteres med en justerbar silikone- eller velcrorem, mens andre monteres med et let monteringssystem. Derudover kan nogle rotere 360 grader, så du kan vælge den perfekte visningsvinkel.


  • Vandtæt smartphone cykelbeslag

Dette cykelbeslag kommer med en vandtæt taske til din smartphone, så den er beskyttet mod regn, støv og mudder. Ved dette cykelbeslag er din smartphone opbevaret i en vandtæt taske, som lukkes med en lynlås. Den gennemsigtige forside gør, at du stadig kan bruge touchskærmen på din telefon. Disse cykelbeslag kan monteres på styret med forskellige monteringssystemer. Derudover kan nogle rotere 360 grader, så du kan vælge den vinkel, der passer dig bedst.


  • Smartphone cykelbeslag med powerbank

Det er super smart og praktisk at have et cykelbeslag med en powerbank, så din smartphone kan holde strøm under hele cykelturen. Dette cykelbeslag er lavet med silikone hjørner, så din smartphone er beskyttet. Derudover sættes din smartphone fast på cykel beslaget ved hjælp af auto-lock systemet. Dette cykelbeslag monteres med en fleksibel silikone rem rundt om dit cykelstyr. Derudover kan det rotere, så du kan vælge den vinkel, der passer dig bedst.


  • Smartphone cykeltaske

En smartphone cykeltaske er en taske til dit cykelstyr, som beskytter din smartphone mod regn, støv og mudder. Den gennemsigtige forside gør, at du stadig kan bruge touchskærmen på din telefon. Denne cykeltaske lukkes med en lynlås. Dette cykelbeslag absorberer stød og vibrationer under cykelturen ved hjælp af skumplader. Det monteres på styret ved hjælp af en justerbar klemme. De kan fås med ekstra plads, så du også kan opbevare småting som cykelnøgler eller andet.


  • Smartphone snap cykelbeslag

Et smartphone snap cykelbeslag påsættes dit cykelstyr med en justerbar klemme. For at din smartphone kan tilkobles dette cykelbeslag, kræver det et snap beslag, som du sætter bag på din smartphone ved hjælp af det medfølgende 3M tape. Din smartphone er 100 procent synlig og brugbar, når du bruger dette cykelbeslag. Dette cykelbeslag fås også med en vandtæt taske.

Hvis du sidder tilbage med et spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. De sidder altid klar til at hjælpe.