Virtual Reality

Med Oculus Quest 2 Virtual Reality briller/headset opnår du nye højder inden for den virtuelle verden. De giver dig illusionen af, at du rent fysisk føler, at du er en del af en virtuel verden.

Hvad er Virtual Reality?

Virtual Reality briller også kaldet VR briller er et Head Mounted Display. Brillerne er en computergenereret simulation, der giver dig mulighed for at leve dig fuldt ind i en hvilken som helst virtuel verden. Om det er, når du mediterer, ser film, danser, dyrker fitness eller spiller. Langt de fleste VR briller bliver brugt til at spille med. Den vilde grafik og formåen med at komme i kontakt med mange af kroppens sanser, gør oplevelsen med VR briller helt unik og meget virkelig.

Om Oculus Quest 2

Oculus Quest 2 er standalone, hvilket vil sige, at de ikke kræver nogen tilslutning. Du skal blot hente en app på din telefon og starte VR brillen op via den. VR brillen fås med 128GB og 256GB, så der er masser af plads til både spil, film og andre sjove features. Med til disse VR briller medfølger et USB-kabel, som kan tilsluttes en PC. På den måde kan du spille dine yndlingsspil fra computeren i VR-udgave.

De er udstyret med de bedste funktioner både auditivt (lydmæssigt) og visuelt (synsmæssigt).

Oculus Quest 2 har et lækkert stilrent design. Designet er en stor ovalformet brille med et display til hvert øje. Disse briller omslutter dit hoved, så den virkelige verden bliver lukket ude, og du får den bedste effekt fra den virtuelle verden.

Med disse VR briller er der ingen fare for, at du får det ukomfortabelt. Med det hudvenlige skum på fronten er du sikret en god komfort, i al den tid du har brillerne på. Derudover vejer VR brillen ikke særlig meget, hvilket gør, at du ikke kommer til at døje med ømhed i nakken.

Hvordan fungerer Oculus Quest 2?

Så snart du tager disse VR briller på, er du straks en del af den vilde virtuelle verden. Virtual Reality briller forsøger nemlig at skabe en så virkelighedsnær oplevelse som muligt. De forsøger at bringe menneskets sanser i brug:

Følesansen: Oculus Touch controllere har avanceret håndsporing og en sensor på indersiden af hver controller, hvilket får dine fysiske bevægelser ind i den virtuelle verden.

Synssansen: Den gode grafik og de levende farver i OLED skærmen + den gode opløsning til hvert øje gør oplevelsen med VR briller helt unik. Derudover har VR brillen en indbygget accelerometer. Dette betyder, at brillen kopierer dine hovedbevægelser ind i den virtuelle verden.

Høresansen: Den filmiske 3D lyd har indbygget drivere, der sikrer en omfavnende lydoplevelse, som giver en surround sound oplevelse.

Fik du ikke svar på dine spørgsmål eller er der noget du stadig er i tvivl om, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. De sidder altid klar til at hjælpe dig.