Gamer stol

Gaming bliver mere og mere populært og for at blive en god gamer, skal man have en god gamer stol, da den er altafgørende for et godt gaming setup. Hvis man ikke sidder godt under de lange gaming sessioner, mister man hurtigt koncentrationen, og ud over det er der en risiko for at få ryg- og nakkesmerter. Der findes mange typer af gaming stole, og dertil også mange mærker. Nogle af de mest populære mærker indenfor gaming stole er GEAR4U, Deltaco Gaming, FOURZE, Nordic Gaming og L33T. Når man skal vælge den perfekte gamer stol, er der flere faktorer at kigge på, og det giver vi her et overblik over.

Hvilken gamer stol skal jeg vælge?

Kvalitet og pris går ofte hånd i hånd, men med en gamer stol skal man først og fremmest vælge efter sit behov. Når man gamer, bevæger man kroppen mere, end hvis man sidder på kontoret og arbejder, så hvis man gamer hver eneste dag og i flere timer hver dag, anbefaler vi, at man anskaffer sig en af de lidt dyrere gamer stole. God komfort er et af de vigtigste elementer, da det er vigtigt, man sidder godt, og at man mindsker risikoen for ryg- og nakkeskader. Gamer stole fås i flere forskellige designs og modeller. Hvis man hører til den yngre generation, er det muligt at købe en junior gamer stol, så den passer perfekt til den unge gamer. Når man så bliver ældre og opgraderer, er der lidt flere muligheder, og derfor bliver det lidt sværere at vælge. Her skal man kigge på komforten, om stolen er lavet i PU læder, og så skal man vurdere, hvor meget ens behov er i forhold til prisen på stolen. Hvis man ikke går ned på kvalitet og aldrig går på kompromis, kan man også købe high-end stole, som er de bedste på markedet.

Er komfort vigtigt?

God komfort, mens man gamer er altafgørende for at præstere. Man skal vælge en gamer stol med god komfort frem for designet for at opnå størst tilfredsstillelse. Med en god komfort i sin gamer stol har man nemmere ved at koncentrere sig, frem for hvis man sidder dårligt i stolen og risikere at man får ondt ryggen. God komfort er perfekt til de lange gaming sessioner, så du sidder godt i stolen også efter flere timers gaming. For at opnå den bedste komfort er det vigtigt at have både nakke- og lændestøtte. Med nakke- og lændestøtte opnår man den mest ergonomiske siddeposition, og det er med til, at stolen får en bedre komfort. Nakke- og lændestøtten er også med til at mindre chancen for ryg- og lændesmerter.

Fås en gamer stol i forskellige modeller og designs?

En gamer stol hjælper til at færdiggøre et setup og fås i mange forskellige designs og farver. Uanset om man er til rød, blå, grøn eller guld, så kan man få en gamer stol i den farve, man ønsker. Hvis man har et fuldt RGB setup, som lyser i flere forskellige farver, kan man selvfølgelig også få en gamer stol med RGB-lys. Der findes forskellige modeller af gamer stole, så man kan få en, der opfylder ens behov. En standard gamer stol har typisk en sædehøjde på 45-55cm og en sædedybde på 46cm. Hvis man skal bruge en gamer stol til de yngste gamere, kan man købe junior gamer stole, som oftest har en sædehøjde på 42-52cm og en sædedybde på 42cm. Der fås også stole, som er designet til dem, der spiller på konsoller. Konsol stole er placeret lavt på gulvet, da skærmen, man spiller på, oftest er placeret i samme højde. Man kan bruge konsol stolen til andet end gaming, da de fleste har den funktion, at man kan slå benene op. Konsol stolen er ikke lige så ergonomisk som en standard gamer stol.

Hvilket materiale skal min gaming stol være lavet af?

Langt de fleste gaming stole er lavet i PU læder i forskellige farver, og det er også at foretrække, når man vælger sin gamer stol. PU-læder har mange fordele som f.eks. en god åndbarhed, som er rigtig vigtig at have under de lange gaming sessioner, så varmen ikke sætter sig i stolen. Derudover så er PU læder meget behageligt at sidde i og samtidig også meget slidstærkt, som sikrer en fremragende holdbarhed. PU-læderet er med til at sikre stolen en længere levetid.

Ekstra tilbehør

Når man har valgt hvilken gamer stol, der er perfekt, skal man selvfølgelig også have noget ekstra tilbehør med. Hvis man gamer og lever sig meget ind i spillet, kan du hurtigt få din gamer stol til at bevæge sig alt for meget, så det hindrer en i at sidde stille. Med en gulvmåtte får hjulene et godt greb, som sikrer unødvendige bevægelser. Ud over at den hjælper på stolens bevægelse, så er den også med til at holde gulvet godt beskyttet, så der ikke kommer ridser eller afmærkninger i gulvet. Udover en gulvmåtte bør man overveje at skaffe sig et sæt ekstra hjul. Som standard er de medfølgende hjul på en gamer stol sorte, men hvis man ønsker at fuldende sit LED setup eller blot skille dig lidt ud fra mængden til LAN parties, kan man købe ekstra hjul i flere farver såsom hvid, blå, rød og grøn.

Hør mere om gaming stole

Vi håber, du nu er blevet klogere på, hvilken gamer stol du skal vælge. Har du yderligere spørgsmål til vores sortiment eller service hos Av-Cables.dk, står vores kundeservice naturligvis klar til at guide dig på telefon, mail og Livechat, lige her.